Hightech maakindustrie

Of je nu een MKB’er bent of een corporate organisatie, wij helpen bedrijven in de hightech maakindustrie op weg naar het realiseren van meer groei. 

Hightec Maakindustrie (1)

Hightech expertise

Als hightechbedrijf in de maakindustrie is het belangrijk dat je wordt bijgestaan door professionele adviseurs die niet alleen je dagelijkse bezigheden begrijpen, maar ook een diepgeworteld begrip hebben van de technologische sector. Met ruim 70 jaar financiële ervaring lopen we voorop in de industrie en worden we gezien als een belangrijke adviseur van de Nederlandse hightech-sector.  

shutterstock_1970049853

Gevestigd in de Brainport Eindhoven

Met ultramoderne kantoren is Brainport Eindhoven een regio van wereldklasse met uitzonderlijke innovatieve kracht die concurreert op het niveau van Silicon Valley. Met onze vestiging in Waalre vind je in HLB Witlox Van den Boomen een partner midden in deze innovatieve sector. 

Ondernemen in rap tempo

Het tempo waarin veranderingen binnen de hightech maakindustrie zich voltrekken, vraagt om kennis en ervaring van de belangrijkste uitdagingen waarmee je als bedrijf in deze sector te maken krijgt. Van het waarderen van intellectueel eigendom tot complexe compliance kwesties en van databeveiliging tot bedrijfsprocesmodellering: ons team van specialisten biedt effectieve, strategische en operationele oplossingen die specifiek zijn toegesneden op de behoeften van jouw high tech organisatie. 

Dienstverlening op maat

In welke groeifase je je momenteel ook bevindt, HLB Witlox Van den Boomen heeft de ervaring, expertise en kennis van jouw sector in huis om daadwerkelijk waarde toe te voegen aan jouw organisatie. We leveren diensten in alle facetten van het ondernemen en bieden voor iedere bedrijfsstrategie, iedere doelstelling en ieder businessmodel binnen de high tech maakindustrie een oplossing op maat. 

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan centraal

Compliant zijn is een voorwaarde. Dat zijn we zelf en we zorgen ervoor dat jij dat bent. Al meer dan 70 jaar bieden we met onze specifieke kennis en ervaring in de high tech-sector houvast. En in de huidige tijd waarin wetten en regels vaak wijzigen en steeds complexer worden, is dit nog belangrijker geworden. 

triangle dark triangle light
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.