Familiebedrijven

Familiebedrijven kennen hun eigen uitdagingen. Wij zijn gespecialiseerd in het familiebedrijf en helpen je graag jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst. 

Familiebedrijven (1)

Hoeksteen van de Nederlandse economie

Familiebedrijven zijn de hoeksteen van de Nederlandse economie, daar mogen we trots op zijn! Maar het succes van een familiebedrijf komt niet zonder uitdaging. Want hoe zorg je voor groei en continuïteit, zodat je later een gezond en succesvol bedrijf achterlaat? Hoe borg je de doelstellingen van de onderneming en jezelf als ondernemer? Wij helpen je rust te creëren en bieden je diensten aan in alle facetten van het ondernemen.

Het familiebedrijf van de toekomst

In deze whitepaper gaan we in op de acht aandachtsgebieden voor de groei en continuïteit van jouw onderneming.

20 pagina's | 11 minuten leesplezier

Whitepaper familebedrijf van de toekomst

Ondernemen met een missie 

Als DGA van een familiebedrijf loop je tegen dezelfde sores en keuzes aan als alle andere ondernemers. Maar wat het speciaal maakt, is dat jij samen met je familie onderneemt. Met broers, zussen, met vader of moeder en/of je kinderen. Je bent een ondernemer met een bijzondere familiemissie en runt een bedrijf met een eigen dynamiek. Deze kenmerken zijn voor buitenstaanders vaak lastig te doorgronden. 

De zakelijke vriend 

Bij HLB Witlox Van den Boomen spreken we dezelfde ondernemerstaal en denken we structureel verder dan enkel vanuit onze vakkennis. Onze adviseurs ademen met je mee als ondernemer en stellen zich op als een zakelijke vriend. Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. 

Aandachtsgebieden binnen het familiebedrijf 

Onze bedrijfsadviseurs zijn dagelijks met ondernemers uit het familie- en MKB-bedrijf in gesprek. We hebben hierdoor een goed beeld gekregen van de uitdagingen waar deze ondernemers tegenaan lopen. De urgentie om na te denken over de toekomst van het familiebedrijf is duidelijk voelbaar en tegelijkertijd merken we dat het maar wat moeilijk is om vandaag stil te staan bij morgen. Herken jij als ondernemer ook de noodzaak om uitgebreider na te denken over de toekomst van je bedrijf? Wij helpen je graag op weg. 

triangle dark triangle light
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.