Bouw en vastgoed

HLB Witlox Van den Boomen is de one-stop-adviesorganisatie voor ondernemers in vastgoed. Met een zeer ervaren multidisciplinair team bundelen wij alle benodigde disciplines in één datagedreven advieshuis.

Vastgoednotaris-eindhoven-en-den-bosch-kopie

Één advieshuis: vanaf planvorming tot overdracht

Onze in vastgoed gespecialiseerde belastingadviseurs, accountants en financieringsspecialisten werken nauw samen met de juridische en notariële specialisten van VDB Advocaten Notarissen. Dankzij deze bundeling van krachten leveren wij een compleet, efficiënt en kwalitatief hoogstaand advies aan ondernemers in bouw- en vastgoed. Wij begeleiden en ontzorgen u: vanaf de eerste planvorming tot aan de overdracht.

Focus, grip en rendement

Onze focusgroep vastgoed houdt de sector scherp in de gaten en kent de vastgoedmarkt door en door. Vele gerenommeerde partijen worden door ons vastgoedteam bijgestaan bij de verwerving en financiering van vastgoed en bij de verdere juridische vormgeving van hun bijzondere projecten. 

De zakelijke vriend 

Bij HLB Witlox Van den Boomen begrijpen we vastgoedondernemers als geen ander, omdat we dezelfde taal spreken. Daardoor denken we structureel verder dan enkel vanuit onze vakkennis. Onze adviseurs ademen met je mee als ondernemer en stellen zich op als een zakelijke vriend. Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. 

Data-analyse en dashboarding

Ons team van data-analisten en accountants biedt je realtime inzicht in financiële projectdata. De tooling is volledig op maat en biedt vergaand inzicht in projecten dankzij de mogelijkheid in te zoomen op details van afwijkingen en risico’s. Hierdoor monitor je niet alleen de cashflow en voortgang van je projecten, maar manage je ook proactief op risico's. Dit voorkomt verrassingen en verbetert de financiële performance van jouw onderneming.

triangle dark triangle light
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.