UNIT4 ClientConnector

Unit-4 Clientconnector is een zeer gebruikersvriendelijk programma om in korte tijd financiële gegevens vanuit diverse applicaties te exporteren. Deze gegevens Kan je vervolgens ingelezen in UNIT4 AccountAnalyser, een toepassing voor cijfermatige controle van financiële administraties.

UNIT4 DataCollector

Unit-4 Datacollector is een zeer gebruikersvriendelijk programma om in korte tijd financiële gegevens te exporteren vanuit diverse financiële pakketten zoals UNIT4 Accounting, UNIT4 Multivers en Dibis en ERP-systemen zoals SAP en JD Edwards. Deze gegevens kan je vervolgens ingelezen in UNIT4 AccountAnalyser, een toepassing voor cijfermatige controle en analyse van financiële administraties. UNIT4 DataCollector is een goed alternatief indien financiële pakketten niet worden ondersteund door UNIT4 ClientConnector en biedt daarnaast mogelijkheden om ook financiële gegevens uit ERPsystemen in te lezen.

 

triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Onze diensten staan niet op zichzelf. We werken altijd samen met andere specialisten om jou te voorzien van een sterk advies. 

Placeholder banner