triangle dark triangle light

Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw administratie te voeren via een optimaal beveiligd online boekhoudprogramma. Dit bied jou meerdere voordelen. Hieronder tref je in het kort de belangrijkste punten van ons online boekhoudpakket.

Overal toegankelijk

Jouw administratie is overal toegankelijk, al jouw gegevens staan immers in de cloud. Jij hebt alleen een internetbrowser nodig om gebruik te maken van ons online boekhoudprogramma waarmee je direct toegang hebt tot jouw administratie en actuele financiële gegevens. Online boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). U heeft geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig.

Online samenwerken

Je kunt er voor kiezen om samen met jouw adviseur te werken aan jouw administratie. Je het beiden toegang tot jouw gegevens zodat jij efficiënt kunt samenwerken op de wijze waarop jij dat graag wilt. Jouw adviseur kijkt zo gemakkelijk online met je mee.

Meer dan een boekhoudprogramma

Naast de standaard functionaliteiten die je mag verwachten van een boekhoudpakket kan je met deze online dienstverlening naar eigen wens standaard managementrapportages maken die je voorzien van wenselijke financiële informatie.

Login boekhouding

Ben je klant bij HLB Witlox Van den Boomen? Dan kun je inloggen in ons online boekhoudprogramma.

 

triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Onze diensten staan niet op zichzelf. We werken altijd samen met andere specialisten om jou te voorzien van een sterk advies. 

Placeholder banner