One

Bereik jouw doelstellingen met maximale focus

Elke ondernemer heeft doelen en ambities. Daarmee ben en blijf je succesvol. Maar wat is het juiste pad, fiscaal, juridisch en financieel gezien, om jouw doelstellingen te bereiken?

Met One bepalen wij de juiste route op basis van data-analyse en persoonlijk advies. Je hebt altijd en overal, op laptop, mobiel en tablet, realtime inzicht in jouw cijfers en prognoses.

One | Pakketinhoud

Radar
Jij bent ondernemer in hart en nieren. Jij hebt ambitieuze doelen gesteld voor jouw onderneming, en voor jezelf als ondernemer. Met onze unieke aanpak maken wij alle vraagstukken inzichtelijk die voor jou als ondernemer en voor jouw onderneming van invloed zijn op het behalen van deze doelen. Op basis van data over jou en jouw bedrijf brengen wij samen met jou objectief de aandachtspunten en risico’s, maar ook de kansen in beeld op allerlei gebieden: van financiële planning en HR-vraagstukken, van managementinformatie tot jouw testament en van fiscale valkuilen tot juridische risico’s.

Dashboard en controlling
Je hebt jouw doelen bepaald en jouw boekhoudplatform ingericht. Jouw boekhouding zit nu dus letterlijk in jouw broekzak en jouw financiële administratie is altijd up-to-date. De volgende stap is het bepalen van de route naar het behalen van jouw doelen. Jouw realtime data vormt de basis voor jouw eigen op maat gemaakte dashboard met realtime sturingsinformatie. Onze controller kijkt periodiek met jou mee bij de totstandkoming van deze informatie. Samen met jouw overige adviseurs bewaken zij of jij nog steeds op koers ligt voor het behalen van jouw doelen. Keuzes maken wordt hierdoor eenvoudiger en jij stuurt direct bij wanneer dat nodig is.

Digitale en realtime boekhouding
Om jou nog beter te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen maken we gebruik van het digitale boekhoudplatform Exact Online. Dit platform biedt jou altijd en overal realtime inzicht in jouw financiële situatie. Digitaal, kwalitatief én efficiënt. Wij kunnen jouw administratie realtime voor jou verwerken maar jij kunt er ook voor kiezen deze zelf op dit platform te verwerken. Indien wij jouw administratie verwerken lever jij via de app snel en eenvoudig jouw financiële gegevens aan, die direct door ons verwerkt worden en hiermee de basis vormen voor jouw sturingsinformatie.

Jaarrekeningen & fiscale aangiftes
Een jaarrekening en jouw fiscale aangiftes mogen uiteraard niet ontbreken. Wij helpen jou graag op een efficiënte en vooral juiste wijze te voldoen aan jouw wettelijke verplichtingen.

Periodiek advies
Jouw doelen zijn helder, de weg er naartoe goed doordacht. Jij stuurt bij indien nodig en wij kijken met jou mee en adviseren je op cruciale momenten. Afhankelijk van jouw behoeften, staat er een specialist uit jouw adviesteam voor je klaar. Zo kan jij focussen op dat waar jij goed in bent: ondernemen.

Voor een vaste prijs
Je betaalt één vast bedrag per maand. Niet alleen voor jouw jaarrekening en aangiften maar ook voor het inzichtelijk maken van de vraagstukken die van invloed zijn op het behalen van jouw doelen en het samen opstellen van een plan om deze doelen te bereiken en tussentijds te bewaken. Geen verrassingen achteraf. Jij weet waar je aan toe bent.

Is One iets voor jou?

  • Ik heb duidelijke doelen die ik wil bereiken. 
  • Ik ben ambitieus en wil altijd het maximale uit mijzelf en anderen halen.
  • Ik wil me focussen op het ondernemerschap en wil niet onnodig tijd verliezen aan bijzaken. 
WVDB one
HLB Witlox Van den Boomen als een 'raceteam achter de coureur'
Tom van Beek
Vennoot en mede-bedenker One
Neem contact op
triangle dark triangle light

One focus: your goals

Wat is jouw plan? Verder bouwen aan het stabiele bedrijf dat er al staat? De stap maken naar het buitenland? Of misschien wel stoppen met werken? Welke dromen of ambities jij ook hebt: samen maken we er concrete, meetbare doelen van. En bepalen we de route ernaartoe.

One journey: towards your future

Jij hebt jouw doelen scherp in het vizier. Wat ervoor nodig is om ze te bereiken, leggen wij vast in een glashelder toekomstplan. Je krijgt realtime inzicht in belangrijke data, zodat jij altijd weet waar je staat. Op basis daarvan én het periodiek advies van onze experts, neem je betere beslissingen.

One team: always on your side

De doelen zijn helder, de weg ernaartoe goed doordacht. Wij monitoren het traject, kijken mee en adviseren jou op cruciale momenten. Als één multidisciplinair team van experts staan wij achter je. Zodat jij maximaal kunt focussen op dát waarmee jij het verschil kunt maken: het ondernemerschap.

Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Onze diensten staan niet op zichzelf. We werken altijd samen met andere specialisten om jou te voorzien van een sterk advies.