Exact Online

Onze nieuwe financiële dienstverlening in Exact

Optimale grip door slim aanleveren, communiceren en actueel inzicht

Cyber Security

Beter inzicht in jouw onderneming met Exact Online

Als ondernemer heb je duidelijke doelen. Om ze te behalen heb je actuele sturingsinformatie nodig. Die informatie krijgt je van ons vanaf nu via boekhoudplatform Exact Online. Je levert snel en eenvoudig jouw financiële gegevens aan via de app. Wij houden jouw administratie up-to-date. Zo heb je altijd inzicht en stuur je bij wanneer dat nodig is. Deze financiële dienstverlening werkt direct in jouw voordeel. En dat zonder extra investering.

  • Je levert informatie snel en eenvoudig aan via de app
  • Je hebt real-time inzicht in jouw financiële situatie
  • Je bespaart tijd door de heldere communicatie via de app
  • Je zit niet met vragen achteraf, maar krijgt direct antwoord
  • Géén extra investering

“Sinds de overstap heb ik uitstekendinzicht in de prestaties per locatie,schakel ik minder tussen systemenen beschik ik altijd overactuele sturinginformatie.”

Willie Geurts - Bontrup Exploitatie BV

 

Documenten aanleveren

Maak direct een foto van de bon met de app op jouw smartphone en je hoeft er niet meer aan te denken. Upload de facturen zelf heel eenvoudig via Exact Online en ze komen direct in de administratie terecht. Keur ze wel of niet goed voor betaling en verricht de betalingen via de overzichtelijke betaallijst.

Heldere communicatie

Ontbrekende documenten? Vragen rondom inkoop- en verkoopfacturen? In de app zie je in één oogopslag waar de vraag betrekking op heeft, dankzij de chatfunctie die gekoppeld zit aan de betreffende boeking of factuur.

Relevant inzicht

Online zicht op alles wat er nog betaald moet worden en vanuit de app direct de betaling verrichten. Op die manier is jouw boekhouding meteen up-to-date en heb je een actueel beeld van jouw financiële positie.

Optioneel: factureren

Exact Online biedt ook de mogelijkheid voor het (geautomatiseerd) maken en verzenden van facturen. Maak de factuur eenvoudig aan via de computer, of direct via de app op uw smartphone en ze staan meteen in de e-mail van uw klant. Zo hoef je niet langer te schakelen tussen verschillende systemen.

Grip op de zaak

Exact Online helpt jou en ons om efficiënter te werken. De handige software geeft je inzicht in jouw financiële positie. Altijd en overal, waar je ook bent. Razendsnel, realtime en zonder gedoe. Check de status van een factuur en controleer de cashflow terwijl je in gesprek bent. Geen moeilijke spreadsheets, onduidelijke mailwisselingen of omslachtige werkwijzes, maar overzichtelijke grafieken en relevante kengetallen die je op elk moment helpen de juiste beslissing te nemen.

triangle dark triangle light

Hoe verloopt de overstap?


1. Je krijgt een uitnodiging

Je krijgt van vanzelf bericht van jouw relatiedrager. Daarin nodigt hij of zij jou uit om samen met ons over te stappen naar Exact Online. Je krijgt vanzelf bericht en hoeft niet zelf contact met ons op te nemen. 

2. Jouw overstap

We begeleiden je maximaal met de overstap. We leggen je uit waarom Exact Online binnen onze toekomstige dienstverlening past, maken een bankkoppeling en maken je wegwijs in de app. Exact Online bevat op dat moment al jouw volledige geüpdatete administratie. Direct na de overstap verloopt voortaan jouw volledige administratie in Exact Online.

3. Jouw volledige administratie via Exact Online

Wanneer je eenmaal werkt met Exact Online pluk je er al snel de vruchten van. Heb je nog vragen? Neem dan contact opnemen met jouw contactpersoon.

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Onze diensten staan niet op zichzelf. We werken altijd samen met andere specialisten om jou te voorzien van een sterk advies. 

Placeholder banner