Challenge & Control

Focus op je persoonlijke en financiële ambitie

Als ondernemer wil je klaar zijn voor de toekomst. Je persoonlijke doelen en dromen nastreven en vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen. Hiervoor heb je behoefte aan inzichten die je doelstellingen ondersteunen. Je wilt kunnen sparren met iemand die jou kan uitdagen. Je hebt advies nodig van iemand die jou, maar zeker ook je onderneming goed kent. Een adviseur die je voor 100% vertrouwt en die durft te zeggen waar het op staat. Iemand die je pro-actief een actueel inzicht geeft in waar je staat. Iemand die je durft te vertellen wat je moet doen om te komen waar je wilt zijn.

Handsome concentrated bearded waiter swiping credit card through the computer terminal in cafe-1

Focus op je persoonlijke en financiële ambitie

Als ondernemer wil je klaar zijn voor de toekomst. Jouw persoonlijke doelen en dromen nastreven en vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen. HLB Witlox Van den Boomen heeft een tool ontwikkeld: het Challenge & Control programma. 

Je start met een zeer uitgebreid gesprek met onze specialist die verder kijkt dan cijfers. Samen gaan we op zoek naar uw goud. Waar moet je scherp op zijn, waar liggen kansen? Hierna volgt een analyse op basis van de acht aandachtsgebieden van het Challenge & Control programma.

Data-analyse en innovatie kopiëren

Op zoek naar waarde met onze coaches

Onze coaches zijn als geen ander in staat om – samen met jou – op zoek te gaan naar waarde. Die waarde kan op allerlei manieren tot uiting komen. Kunnen bouwen op een betrouwbare boekhouding en efficiënte onderliggende processen. Jouw onderneming continu monitoren en sturen op de actuele inzichten. Volledig compliant zijn. Grip hebben op jouw investeringsbehoefte. Zicht hebben op de toekomst. Zakelijke en strategische beslissingen nemen op basis van inhoudelijke, goed onderbouwde adviezen. 

HLB Witlox Van den Boomen zoekt achter de cijfers, filtert de gegevens, onderzoekt mogelijkheden. Dankzij het Challenge & Control-programma zit je als ondernemer meer dan ooit in de ‘drivers seat’.

In de diagnose kijken we naar 8 aandachtspunten

Persoonlijk: Wat zijn de doelen van directeuren-eigenaren? En liggen deze op 1 lijn? Hoe is de balans tussen werk en privé?

Eigendom: Zijn de persoonlijke belangen en bezittingen van de ondernemer voldoende beschermd bij verkoop, faillissement of overlijden?

Risico: Zijn de risico’s die de onderneming loopt volledig in kaart gebracht? En worden deze voldoende afgedekt?

Informatie: Is alle stuurinformatie snel en accuraat beschikbaar en sluit deze aan op de strategische doelen?

Mensen: Zijn alle samenwerkers tevreden en zijn hun verantwoordelijkheden helder en meetbaar?

Strategie: Is het langetermijndoel duidelijk? En kan iedereen in het bedrijf de strategie in eenvoudige woorden omschrijven?

Klanten: Heb je een scherp beeld van je kernklant? Weet je wat deze oplevert? Ben je in staat om nieuwe klanten te werven?

Cash: Heb je grip op je cashflow? En beheers je de kosten?

Persoonlijk rapport met aandachtspunten

Je ontvangt een persoonlijk rapport met aandachtspunten op de acht gebieden. Je bepaalt waar je prioriteiten liggen en samen met de bedrijfsadviseur denk je na over oplossingsrichtingen.

KLIK HIER OM IN TE LOGGEN

Maarten Sijberts
De klant moet vooral gewoon kunnen vertellen wat er op het hart ligt
Maarten Sijberts
Senior Bedrijfsadviseur HLB Witlox Van den Boomen
Neem contact op
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Onze diensten staan niet op zichzelf. We werken altijd samen met andere specialisten om jou te voorzien van een sterk advies. 

Placeholder banner