Nu te beluisteren

HLB Talks: de ondernemerspodcast

In onze eigen podcast gaan we om tafel met mooie ondernemers uit onze klantenkring. We vragen hen naar hun uitdagingen in het ondernemerschap, wat hen drijft en hoe ze onze samenwerking ervaren. De podcast is te beluisteren in Spotify en Apple Podcasts.

triangle dark triangle light
HLB Talks_afl 1 Bakkertje Bol

Aflevering 1: Bakkertje Bol

Loes en Joop van de Looveren | Dave Mittertreiner

Wat als je bakker bent en je realiseert je dat de traditionele bakkerij geen toekomst meer heeft? Het overkwam bakker Joop van de Looveren. Hij ging niet bij de pakken neerzitten, maar zette in op een nieuw concept met een klein assortiment en Brabantse gezelligheid. Nu, zeventien jaar later, beslaat Bakkertje Bol zeven vestigingen. In deze aflevering van HLB Talks gaat Joop samen met HLB-collega Dave Mittertreiner in gesprek met dochter en opvolger Loes. Een interessante podcast over het belang van loslaten en een optimale begeleiding in het opvolgingsproces.

Connect on LinkedIn
HLB Talks_afl 2 Feijen Metaaltechniek

Aflevering 2: Feijen Metaaltechniek

Jan Feijen | Loes Smolders- van Laarhoven

"Met familie moet je wandelen, niet handelen.” Het is een veelgehoord gezegde. Familiebedrijven kennen inderdaad totale mislukkingen, maar ook fantastische succesverhalen. Wij zijn benieuwd naar hoe het er nu écht aan toe gaat binnen een familiebedrijf. In deze aflevering van HLB Talks gaan we in gesprek met Jan Feijen van Feijen Metaaltechniek. Feijen is een Brabants familiebedrijf in hart en nieren dat op het punt staat overgenomen te worden door de derde generatie: Jan en zijn twee broers. Een openhartig gesprek over hun grootste uitdagingen en onuitgesproken gedachten.

Connect on LinkedIn
Ramenfabriek op t hoog_HLB Tlaks

Aflevering 3: Ramenfabriek Op 't Hoog

Jan en Noël op 't Hoog | Ronald Dielissen

Noël Op ’t Hoog wist het altijd al: “Later wil ik kozijnenman worden.” Inmiddels heeft hij samen met zijn broer het bedrijf van zijn vader Jan overgenomen. Dankzij de ideeën van de twee broers stromen de offerteaanvragen binnen. Maar hoe verliep het opvolgingstraject? En hoe ga je er als familie mee om als er nog een derde zoon is die níet wil overnemen? In deze aflevering van HLB Talks gaat HLB-collega Ronald Dielissen in gesprek met Jan en Noël Op ’t Hoog, onder andere over welke doorslaggevende adviesrol HLB Witlox Van den Boomen had in het overnametraject.

Connect on LinkedIn
HLB talks_ID Logistics

Aflevering 4: ID Logistics

Marco van Walraven | Edwin van Iersel & Bjorn Hendriks

Als onderdeel van een Frans moederbedrijf toch ondernemerschap tonen? Marco van Walraven, Managing Director bij ID Logistics Benelux doet het. Het bedrijf maakte de laatste jaren een enorme groei door en nam verschillende ondernemingen over. Die groei gaat gepaard met strategische, fiscale en juridische uitdagingen. In deze aflevering gaat hij in gesprek met HLB-collega's Edwin van Iersel en Bjorn Hendriks. Over de succesvolle samenwerking en over hoe deze verschilt van zijn eerdere ervaringen met een Big Four kantoor.

Connect on LinkedIn
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar. 

contact HLB Witlox Van den Boomen