Personeel

Een goede HR adviseur is de sleutel tot succes.

Passend HR advies kan je helpen het werkgeluk te vergroten. Dit is de sleutel tot succes. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt is het belangrijk waardevolle medewerkers te vinden en te behouden. Maar, wat komt er als werkgever veel op je af! HRM is veelomvattend en complex. Met een breed en compleet dienstenpakket adviseren en ontzorgen wij je. Zo dragen we bij aan het werkgeluk van je personeel. En daarmee aan het succes van jouw bedrijf.

Algemeen directeur HR advies Gijs van Zon

Gijs van Zon

Algemeen directeur

HR-advies én antwoord op al je vragen over personeel.

Ervaren HR-specialisten helpen je met een fullservice dienstverlening. Van administratieve HR-taken tot jobcoaching, talentmanagement en opleidingsbeleid.

We ontzorgen je door tijdrovende HR-zaken efficiënt te organiseren. En helpen je om personele kosten en risico’s te beheersen.

Investeer als ondernemende werkgever in je medewerkers door te investeren in deskundig HR-advies.

Het doel is een optimale inzet van jouw medewerkers. Zodat jij kunt focussen op je bedrijf.
triangle dark triangle light

Zo helpen we je met vraagstukken rond personeel.

Ons HR-team is gespecialiseerd in het adviseren over en ondersteunen bij alle personele vraagstukken.

triangle dark triangle light

Je salarisadministratie op orde?

De salarisadministratie uitbesteden aan onze specialisten bespaart je veel tijd. Bovendien ben je verzekerd van up-to-date kennis rond wet- en regelgeving. En van een vlekkeloze verwerking van loonaangiftes, de jaaropgaven en andere fiscale taken. Verzorg je de salarisadministratie wel in eigen huis? Dan ondersteunen en adviseren we je daarbij. Ook bij vragen over onder meer internationale payroll, e-HRM en implementatie van software helpen we je graag.

Juridische vragen over arbeidsrecht?

Arbeidsrecht is een onderwerp waarmee je als werkgever altijd te maken hebt. Natuurlijk wil je dat alles goed is geregeld en je bedrijf geen onnodige risico’s loopt. Maar je hebt niet de tijd en misschien ook niet de kennis om je in arbeidsrechtelijke vraagstukken te verdiepen. Onze arbeidsjuristen bieden je deskundig juridisch advies. Leg je vragen over arbeidsovereenkomsten, een vaststellingsovereenkomst, arbeidsongeschiktheid en andere onderwerpen gerust bij ons neer.

Loonheffingen en sociale zekerheid.

Loonbelasting (loonheffing) en sociale zekerheid kennen veel verschillende regels, die in de praktijk niet altijd juist worden toegepast. Dat kan forse naheffingen opleveren. Op zo’n onaangename verrassing zit je als werkgever natuurlijk niet te wachten. Onze belastingadviseurs helpen dat te voorkomen. Loonheffingen bieden gelukkig ook kansen. Daar vertellen we je uiteraard graag meer over.

Personeelsadministratie.

De personeelsadministratie is aan allerlei wettelijke verplichtingen gebonden. Onze HR-adviseurs adviseren je over het correct bijhouden van personeelsdossiers en het inrichten van een up-to-date personeelsregistratie. Ook helpen we je bij onder andere de verlofregistratie, verzuimregistratie en tijdregistratie. En wil je de stap naar e-HRM maken? Dan bieden wij oplossingen op maat.

HR-advies nodig?

HR-advies is van grote waarde in een tijd waarin HR alsmaar complexer wordt en een langetermijnstrategie een must is. Onze HR-adviseurs staan aan je zijde met strategisch advies over je personeelsbeleid, coaching, recruitment en andere onderwerpen. Ook helpen we je bij praktische vragen over bijvoorbeeld arbo en verzuim. Zo zorgen we ervoor dat je HR-beleid bijdraagt aan de continuïteit en groei van je bedrijf.

Pensioenadvies voor werkgevers en dga's.

Een goed pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Wil je alles voor je medewerkers goed regelen, dan komt daar nogal wat bij kijken. Onze HRM- en pensioenadviseurs staan je bij met een betrouwbaar en onafhankelijk pensioenadvies. Natuurlijk wil je als ondernemer ook zélf zeker zijn van een goed pensioen. Met een brede blik op je onderneming, vermogen, onroerend goed, bedrijfsoverdracht en je persoonlijke situatie brengen we de mogelijkheden in kaart.

triangle dark triangle light

Vertrouwenspersoon voor jouw organisatie aanstellen?

Zorg voor een goede basis met onze basistraining of opleiding Vertrouwenspersoon. Ook incompany mogelijk!

Chantal Goosens | HLB Witlox Van den Boomen

Meer weten?

Mail Chantal

Basistraining en opleiding Vertrouwenspersoon.

De schandalen over grensoverschrijdend gedrag liegen er niet om: er speelt veel, ook op de werkvloer. Het aanstellen van een of meerdere vertrouwenspersonen is dan ook eerder noodzaak dan luxe. Heb jij al een Vertrouwenspersoon in jouw organisatie? Of denk je erover deze aan te stellen? Om medewerkers die dat nodig hebben professioneel te kunnen ondersteunen, organiseren wij de basistraining en opleiding Vertrouwenspersoon. Praktische en leerzaam, waarbij we vooral inzoomen op het onderdeel 'ongewenste omgangsvormen' en we ook een uitstapje maken naar de onderdelen 'integriteit' en 'misstanden'.

Bekijk de pagina's voor de actuele trainingsdata van de basistraining vertrouwenspersoon en de eerstvolgende opleiding vertrouwenspersoon.  Er is voor beide plaats voor maximaal 12 deelnemers, dus meld je vandaag nog aan!

triangle dark triangle light

Kom alles te weten over het digitaliseren van jouw HRM-beleid.

Zo geef je op een moderne manier invulling aan jouw HRM-beleid.

Dit zijn 10 minuten goed besteed.

Digitalisering HRM
Neem contact op met HLB Witlox Van den Boomen voor als je vragen over corporate finance.

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.