HLB Witlox Van den Boomen

true

HLB Witlox Van den Boomen

Samen maken we het waar

Wat je ondernemersdoel ook is, wij bieden versterking, inspiratie en vertrouwen. Wij helpen jou je ambities waar te maken. Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. We horen graag wat jou echt drijft en handelen hiernaar.

Vestigingen HLB WVDB

Al meer dan 70 jaar.

Bieden we met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast aan ondernemers. Daarbij maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data.

Met de gecombineerde kennis en kunde van ruim 600 medewerkers voorzien wij ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Dit doen wij vanuit zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.

Ontdek onze vestigingen

Onze adviseurs en specialisten staan klaar voor jou.

triangle light
Samen

We weten wat jou als ondernemer drijft

In multidisciplinaire teams, staan we echt naast jou als klant. We zijn gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Een goede balans tussen mensenwerk, IT en datakennis.

triangle light
Placeholder

Multidisciplinair samenwerken

We treden op als bedrijfsadviseur, die met de specialisten van de organisatie de meerwaarde aantoont van de combinatie van disciplines. Een 9+ beleving is hierbij het doel. Betrouwbaarheid, kwaliteit en compliance staan daarbij centraal.

triangle light
Innovatief, ondernemend en toekomstgericht

Innovatief, ondernemend en toekomstgericht

Op het gebied van digitalisatie en data science lopen we voorop. Hiermee kunnen we scherper, efficiënter en dieper analyseren en kunnen we de klant beter adviseren. We richten bovendien niet alleen onze eigen IT-systemen goed in, maar helpen ook onze klanten dit te doen.

Eigen fotos (41)

Samen maken we het waar

Ondernemen in deze snel veranderende wereld vraagt nogal wat van jou als ondernemer. Bedrijven dienen zich continu aan te passen vanwege steeds complexere regelgeving, digitalisering, globalisering en daaropvolgende financiële risico’s. Kansen die zich voordoen moet je als ondernemer snel benutten en bedreigingen vragen om gerichte actie. Dit alles vraagt om houvast. Dat is wat HLB Witlox Van den Boomen biedt aan jou. Wat je ondernemersdoel ook is, wij bieden versterking, inspiratie en vertrouwen. We helpen jou je ambities waar te maken.

MicrosoftTeams-image (10)

Het internationale HLB netwerk

Koppeling aan een goed internationaal netwerk van onafhankelijke advies- en accountantskantoren is van wezenlijk belang. Met een geschiedenis van innovatie en samenwerking is HLB toegewijd om klanten over de grenzen heen te helpen groeien. Met de kracht van 25.000 professionals in 160 landen combineert HLB lokale expertise en wereldwijde capaciteit. De meer dan 700 aan HLB gelieerde kantoren zijn lokaal gevestigd en hebben diepe wortels in hun lokale gemeenschappen en zijn nauw verbonden met professionals van over de hele wereld. Met de kracht van dit netwerk maken we jouw internationale ambities dus zeker waar.

triangle dark triangle light

Het bestuur over de krachtenbundeling

Pascal Kosters_400x400_color

Pascal Kosters

Bestuurder

Als nieuwe organisatie met ruim 600 collega’s bieden wij met onze multidisciplinair teams inspiratie, vertrouwen en versterking aan ambitieuze ondernemers. Het persoonlijke gevoel borgen we met onze regionale kantoren verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg. We zijn dus niet een grote, maar vooral grootse club! Een 9+ beleving voor onze klanten is het doel.

Connect on LinkedIn
Stephan Seijkens_400x400_color-2

Stephan Seijkens

Bestuurder

Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Een goede balans tussen mensenwerk en IT en data-science. Al meer dan 70 jaar bieden we met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast en maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data.

Connect on LinkedIn
Rob Becx_400x400_color

Rob Becx

Bestuurder

We komen na wat we beloven, altijd. Dat is de basis voor goede samenwerking. Samenwerking die we nationaal en internationaal aangaan. Dankzij het internationale HLB-netwerk staan er in ruim 160 landen teams voor u klaar, waarmee we ook de invulling kunnen geven aan de internationale vraagstukken.

Connect on LinkedIn
Robert Molenaar1_400x400_color-2

Robèrt Molenaar

Bestuurder

Door het bundelen van onze krachten geven we een nog betere invulling aan onze multidisciplinaire adviesorganisatie. Een adviesorganisatie waar specialisten en generalisten naadloos met elkaar samenwerken om onze klanten te helpen met hun hoogwaardige adviesvraagstukken. Een toonaangevende club voor ambitieuze klanten.

Connect on LinkedIn
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.