Over ons accountants- en advieskantoor | HLB Witlox Van den Boomen

true

HLB Witlox Van den Boomen

Vol vertrouwen ondernemen.

Wat je ondernemersdoel ook is, wij bieden versterking, inspiratie en vertrouwen. We helpen jou je ambities waar te maken. Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Zodat jij vol vertrouwen kunt ondernemen.

Waarom we doen wat we doen.

triangle light
Onze missie | HLB Witlox Van den Boomen

Onze missie.

Het is onze missie om ondernemers vol vertrouwen en toekomstgericht te laten ondernemen. Waarbij we oog hebben voor zowel je onderneming als jou als ondernemer.

triangle light
Onze belofte | HLB Witlox Van den Boomen

Onze belofte.

Om dit waar te maken, bieden we inspiratie, vertrouwen en versterking aan jou als ambitieuze ondernemer en jouw onderneming. Dat doen we met gemotiveerde medewerkers die goed in hun vel zitten.

triangle light
Onze dienstverlening | HLB Witlox Van den Boomen

Onze dienstverlening.

Bij ons kun je terecht voor impactvolle multidisciplinaire dienstverlening die zich kenmerkt door hoogwaardige kennis en een data-gedreven aanpak.

kaart hlb wvdb_witruimte

Al meer dan 70 jaar.

Bieden we met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast aan ondernemers. Daarbij maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data.

Met de gecombineerde kennis en kunde van ruim 600 medewerkers voorzien wij ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Dit doen wij vanuit zes multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.

Ontdek onze vestigingen
triangle dark triangle light
Samen verder | HLB Witlox Van den Boomen

Het ontstaan van HLB Witlox Van den Boomen.

Op 1 januari 2021 zetten HLB Van Daal Adviseurs en Accountants en Witlox Van den Boomen Adviseurs Accountants een belangrijke stap. We fuseerden tot HLB Witlox Van den Boomen: een multidisciplinair accountants- en advieskantoor met ruim 600 medewerkers, dat nauw samenwerkt met strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co én PKF Wallast gaan samen verder


Update september 2023 |
Eerder dit jaar bekrachtigden HLB Witlox Van den Boomen en Koenen en Co hun samenwerking. Nu volgt de aankondiging dat ook PKF Wallast tot het nieuw te vormen advies- en accountantskantoor gaat behoren. De nieuwe organisatie is een toonaangevende speler in de top 10 van advies- en accountantsorganisaties in Nederland met een netwerk van 15 vestigingen in de economische groeiregio’s van Zuid- en West-Nederland. De gecombineerde organisatie heeft een gezamenlijke omzet van 130 miljoen euro en biedt werk aan ruim 1.100 medewerkers. In 2023 blijven de drie organisaties nog zelfstandig onder eigen naam opereren. Begin 2024 treden zij als nieuw, gezamenlijk merk naar buiten.

PKF Wallast
PKF Wallast is een betrokken partner voor ondernemers met geïntegreerde dienstverlening op financieel, fiscaal en bedrijfsjuridisch gebied. Zij opereert vanuit vijf locaties in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Delft, Woerden en Alphen aan den Rijn). De omzet bedraagt 32 miljoen euro en er werken circa 250 medewerkers.

Stefaan Rodts, bestuurder PKF Wallast en (beoogd) CSO van de nieuwe organisatie, is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Onze gedeelde visie en aanpak verbindt onze partijen en vormt de basis voor een vruchtbare samenwerking. Dankzij de schaalvergroting en het robuuste netwerk van vestigingen in zowel Zuid- als West-Nederland, kunnen we onze krachten bundelen om onze accountancy- en adviesdiensten van nog hogere kwaliteit te voorzien. Daarnaast biedt dit nog meer kansen voor bestaande en toekomstige collega’s. We gaan voor top werkgeverschap door verder te investeren in opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en een mensgerichte cultuur.”

Het samengaan is een belangrijke strategische keuze, licht Stephan Seijkens, CEO van de nieuwe organisatie, toe: “Onze visie is om het meest toonaangevende accountancy- en advieskantoor van Nederland te worden dat altijd klaar staat om ambitieuze ondernemers te ondersteunen. Door deze samenwerking kunnen we optimaal inspelen op digitalisering, onze kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen, en een verdere versteviging van onze (arbeids-)marktpositie creëren. Daarnaast heeft onze cliënt steeds meer behoefte aan specialistisch advies waar wij met onze hoogwaardige kennis vanuit onze multidisciplinaire aanpak op inspelen.”


 

HLB Witlox Van den Boomen en Koenen en Co samen verder.


Update juli 2023 | HLB Witlox Van den Boomen en Koenen en Co bereikten in juli 2023 overeenstemming om samen verder te gaan.
Samen vormen we een fullservice financieel dienstverlener van formaat met een netwerk van vestigingen verdeeld over Noord-Brabant en Limburg. 

Door deze samenwerking kunnen we onze multidisciplinaire dienstverlening richting onze klanten nog verder verbeteren door meer specialistische kennis en betere processen als gevolg van de schaalvergroting. Met behulp van moderne technologie en data gaan we nog beter inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten, vandaag en in de toekomst. De stappen die wij nu zetten in de digitale transformatie maken onze adviezen elke dag weer meer voorspelbaar en betrouwbaar. Deze combinatie zorgt ervoor dat u vol vertrouwen, toekomstgericht kan blijven ondernemen. Iets waar wij ons allemaal elke dag weer hard voor maken.

Het bestuur van de nieuwe organisatie zal bestaan uit Stephan Seijkens (CEO) en Rob Becx (CFO), beide voormalig bestuurder en aandeelhouder van HLB Witlox Van den Boomen en Nico van Knippenberg (COO), voormalig bestuurder en aandeelhouder van Koenen en Co.

Fusie HLB Witlox Van den Boomen en Koenen en Co
V.l.n.r. Stephan Seijkens (CEO) Rob Becx (CFO), Nico van Knippenberg (COO).

Hoe werken wij | HLB Witlox Van den Boomen | 1

Onze relatie met beroepsorganisaties.

Noblesse oblige. Als kantoor van formaat en gewicht rekenen wij het tot onze verantwoordelijkheid om onze bijdrage te leveren aan de beroeps- en praktijkontwikkeling binnen de sector. Vanzelfsprekend zijn we actief aangesloten bij beroepsorganisaties als NBA, SRA, NOB en RB en nemen we zitting in besturen en commissies. Daarnaast vinden we het essentieel om ons geluid te laten horen op hogescholen en universiteiten, om jonge mensen te enthousiasmeren voor ons vak en ons kantoor. Meer en meer worden we ook gevraagd presentaties en lezingen te verzorgen en vakartikelen te schrijven, waarin we onze kennis en visie delen met de sector en met ondernemersland.
triangle dark triangle light
Waarom samenwerken met HLB Witlox Van den Boomen

Ondernemen vraagt, vooral in deze tijd, nogal wat van jou als ondernemer.

Bij HLB Witlox Van den Boomen vind je de one stop shop die jou helpt vol vertrouwen te ondernemen: alle specialismes onder één dak. Dat werkt wel zo fijn.

Waarom samenwerken?

Wij stellen ons graag aan je voor.

Marcel van der Looij | Financieringsspecialist

Marcel van der Looij

Financieringsspecialist

"We werken met verschillende disciplines nauw samen. Ik maak elke dag gebruik van de kennis en ervaring van mijn collega’s uit andere business lines."

Neem contact op
Jurgen Dreessen - Accountancy & Control

Jurgen Dreessen

Accountancy & Control

“HLB Witlox Van den Boomen is een kantoor met een internationaal netwerk. Toch zijn mijn klanten dichtbij en voel ik me betrokken."

Neem contact op
Marieke Hendrikx - Jurist

Marieke Hendrikx

Jurist

"Door de korte lijnen tussen onze disciplines, kunnen we vooruitkijken en zo problemen voorkomen. Je moet zaken goed regelen op de momenten dat het goed gaat."

Neem contact op
Marieke Penning de Vries Bob van Haperen Amanda Buthker - rond Manon Staal Arjen Keijbets

Wij zijn met 600+
professionals.

Ontmoet ons allemaal

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar. 

Stel je vraag | HLB Witlox Van den Boomen