Over ons accountants- en advieskantoor | HLB Witlox Van den Boomen

true

HLB Witlox Van den Boomen

Vol vertrouwen ondernemen.

Wat je ondernemersdoel ook is, wij bieden versterking, inspiratie en vertrouwen. We helpen jou je ambities waar te maken. Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Zodat jij vol vertrouwen kunt ondernemen.

Waarom we doen wat we doen.

triangle light
Onze missie | HLB Witlox Van den Boomen

Onze missie.

Het is onze missie om ondernemers vol vertrouwen en toekomstgericht te laten ondernemen. Waarbij we oog hebben voor zowel je onderneming als jou als ondernemer.

triangle light
Onze belofte | HLB Witlox Van den Boomen

Onze belofte.

Om dit waar te maken, bieden we inspiratie, vertrouwen en versterking aan jou als ambitieuze ondernemer en jouw onderneming. Dat doen we met gemotiveerde medewerkers die goed in hun vel zitten.

triangle light
Onze dienstverlening | HLB Witlox Van den Boomen

Onze dienstverlening.

Bij ons kun je terecht voor impactvolle multidisciplinaire dienstverlening die zich kenmerkt door hoogwaardige kennis en een data-gedreven aanpak.

Vestigingen van HLB Witlox Van den Boomen

Al meer dan 70 jaar.

Bieden we met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van familiebedrijven houvast aan ondernemers. Daarbij maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data.

Met de gecombineerde kennis en kunde van ruim 600 medewerkers voorzien wij ondernemers van hoogwaardig advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Dit doen wij vanuit zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg.

Ontdek onze vestigingen
triangle dark triangle light
Samen verder | HLB Witlox Van den Boomen

Samen verder als één nieuwe organisatie.

Op 1 januari 2021 zetten HLB Van Daal Adviseurs en Accountants en Witlox Van den Boomen Adviseurs Accountants een belangrijke stap. We fuseerden tot HLB Witlox Van den Boomen: een multidisciplinair accountants- en advieskantoor met ruim 600 medewerkers, dat nauw samenwerkt met strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Door deze krachtenbundeling kunnen we de uitdagingen aangaan die de toekomst ons en onze klanten voorlegt. Het maakt dat we verder kunnen investeren in digitale transformatie en kwaliteit van dienstverlening. In hoogwaardige kennis en in goed en aantrekkelijk werkgeverschap. Alles om jou als ondernemer nog beter te kunnen adviseren. Een stap die ons samen met onze klanten verder brengt.
Hoe werken wij | HLB Witlox Van den Boomen | 1

Onze relatie met beroepsorganisaties.

Noblesse oblige. Als kantoor van formaat en gewicht rekenen wij het tot onze verantwoordelijkheid om onze bijdrage te leveren aan de beroeps- en praktijkontwikkeling binnen de sector. Vanzelfsprekend zijn we actief aangesloten bij beroepsorganisaties als NBA, SRA, NOB en RB en nemen we zitting in besturen en commissies. Daarnaast vinden we het essentieel om ons geluid te laten horen op hogescholen en universiteiten, om jonge mensen te enthousiasmeren voor ons vak en ons kantoor. Meer en meer worden we ook gevraagd presentaties en lezingen te verzorgen en vakartikelen te schrijven, waarin we onze kennis en visie delen met de sector en met ondernemersland.
triangle dark triangle light
Waarom samenwerken met HLB Witlox Van den Boomen

Ondernemen vraagt, vooral in deze tijd, nogal wat van jou als ondernemer.

Bij HLB Witlox Van den Boomen vind je de one stop shop die jou helpt vol vertrouwen te ondernemen: alle specialismes onder één dak. Dat werkt wel zo fijn.

Waarom samenwerken?

Wij stellen ons graag aan je voor.

Marcel van der Looij | Financieringsspecialist

Marcel van der Looij

Financieringsspecialist

"We werken met verschillende disciplines nauw samen. Ik maak elke dag gebruik van de kennis en ervaring van mijn collega’s uit andere business lines."

Neem contact op
Frank Lamers  - Partner Audit

Frank Lamers

Partner Audit

"Wet- en regelgeving wordt steeds complexer, klanten steeds internationaler. Daarom werk ik intensief samen en ga ik regelmatig op pad met een van onze andere specialisten."

Neem contact op
Jurgen Dreessen - Accountancy & Control

Jurgen Dreessen

Accountancy & Control

“HLB Witlox Van den Boomen is een kantoor met een internationaal netwerk. Toch zijn mijn klanten dichtbij en voel ik me betrokken."

Neem contact op
Marieke Hendrikx - Jurist

Marieke Hendrikx

Jurist

"Door de korte lijnen tussen onze disciplines, kunnen we vooruitkijken en zo problemen voorkomen. Je moet zaken goed regelen op de momenten dat het goed gaat."

Neem contact op
Marieke Penning de Vries Bob van Haperen Amanda Buthker - rond Manon Staal Arjen Keijbets

Wij zijn met 600+
professionals.

Ontmoet ons allemaal

Ontmoet onze bestuurders.

Pascal Kosters

Pascal Kosters

"Met ruim 600 collega’s bieden wij met onze multidisciplinair teams inspiratie, vertrouwen en versterking aan ambitieuze ondernemers. Een optimale beleving voor onze klanten is het doel. Het persoonlijke gevoel borgen we met onze regionale kantoren verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg. Zo zijn we letterlijk en figuurlijk altijd dichtbij." 

Connect on LinkedIn
Stephan Seijkens

Stephan Seijkens

"Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Betrouwbaarheid staat altijd centraal. Compliant zijn is een voorwaarde. Dat zijn we zelf en we zorgen ervoor dat onze klanten dat ook zijn. Al meer dan 70 jaar maken we met onze specifieke kennis en ervaring het verschil voor ondernemers. Daarbij maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data."

Connect on LinkedIn
Rob Becx

Rob Becx

"Ondernemen in deze snel veranderende wereld vraagt nogal wat van ondernemers. Bedrijven dienen zich continu aan te passen vanwege steeds complexere regelgeving, digitalisering, globalisering en daarop volgende financiële risico’s. Kansen die zich voordoen moet je als ondernemer snel benutten en bedreigingen vragen om gerichte actie. Daar dragen we graag aan bij!" 

Connect on LinkedIn
Robèrt Molenaar

Robèrt Molenaar

"We dragen bij aan het behalen van de doelen van de ondernemer en de onderneming. Daarbij hebben we oog voor de balans tussen welvaart en welzijn, tussen werk en privé. Dat is immers de basis voor continuïteit. Door onze specialisten en generalisten naadloos samen te laten werken, werken we mee aan het waarmaken van de nationale en internationale ambities van onze opdrachtgevers."

Connect on LinkedIn
Stel je vraag | HLB Witlox Van den Boomen

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.