Liberty Cars werkt samen met HLB Witlox Van den Boomen aan de toekomst

"Relaties ga je aan voor de lange termijn." Dat is de visie van Dave Agueria, eigenaar van Liberty Cars: “Of het nou gaat om klanten of zakelijke relaties, ik vind het belangrijk om samen aan de toekomst te bouwen. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en verwachten dit ook van onze zakelijke partners.” Toen Dave voor een aantal belangrijke veranderingen stond, heeft hij de keuze voor HLB Witlox Van den Boomen als fullservice adviseur gemaakt. “Samen met HLB Witlox Van den Boomen kijken we vooruit en zorgen we ervoor dat Liberty Cars toekomstproof is.”

"Ik ben in een klein dorpje begonnen met een paar autoen twee monteurs”, vertelt Dave. “In 2010 zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwpand in Valkenburg. De eerst jaren lag mijn focus voornamelijk op Amerikaanse auto’s maar sinds de autobelastingen verhoogd zijn, is er logischerwijs minder vraag naar deze auto’s. Hierdoor zijn we ons breder gaan oriënteren. Om de overstap soepel te laten verlopen en herkenbaarheid voor onze klanten te creëren zijn we sinds 2014 aangesloten bij Bosch Car Service: een merkonafhankelijke werkplaatsformule. Dit bevalt ons en onze klanten zeer goed.”

triangle dark triangle light
Liberty Cars - Banner-1

Liberty Cars is een betrouwbare partner voor aankoop, onderhoud en reparatie van elke auto. Ik werk al ruim 30 jaar in de autobranche en is sinds de oprichting in 2003 eigenaar van Liberty Cars in Valkenburg. Na 13 jaar als bedrijfsleider was ik toe aan de stap om zelfstandig te worden.

Dave Agueria

Eigenaar Liberty Cars

Dave Agueria

"Mijn insteek is om zeker bij HLB Witlox Van den Boomen te blijven tot ik geen accountant of zakelijk advies meer nodig heb."

Axel van Schendel

Meer informatie?

Mail Axel

Behoefte aan een zakelijke sparringpartner

In 2008 zijn we begonnen met de start van onze nieuwbouwplannenDit was voor mij het moment om na te denken over mijn lange termijn toekomstplannen. Hierdoor ontstond de behoefte naar een zakelijke sparringpartnereen partij die echt met je meedenkt. Hoe pakken we het stuur vast en waar werken we de komende tien jaar naar toe? Dave is rond gaan kijken en kwam, via via, in contact met Axel van Schendel, bedrijfsadviseur bij HLB Witlox Van den Boomen. Vanaf dat moment was één en ééntwee. Ik heb in Axel van Schendel een prettige contactpersoon gevonden. Het klikte direct tussen ons en vanaf dat moment denkt hij mee in al onze toekomstplannen en voorziet mij hierbij van advies, aldus Dave. 

Samen met HLB Witlox Van den Boomen kijken we vooruit en zorgen we ervoor dat Liberty Cars toekomstproof is.”

Alle diensten, dichtbij, onder één dak

De vestiging van HLB Witlox Van den Boomen in Valkenburg bevindt zich ongeveer op twee kilometer van Liberty Cars. Ik vind het een groot voordeel dat HLB Witlox Van den Boomen zo dichtbij zitMocht het nodig zijn, is de drempel heel laag om bij elkaar binnen te lopen. Axel kent de omgeving en weet wat er speelt. HLB Witlox Van den Boomen ondersteunt mij, als fullservice adviseur, in alle opzichten. Niet alleen als het gaat om de standaardboekhouding, maar ook als het bijvoorbeeld om salarisadministratie, personeelszaken, fiscale- of juridische vraagstukken gaat. Ik kan altijd met al mijn vragen bij Axel terecht. Hij zorgt dat ik snel antwoord krijg door de vragen uit te zetten bij hun team van specialisten. Doordat dat alle kennis zich onder één dak bevindt, voelt de samenwerking voor mij heel prettig en lokaal.

Liberty Cars voorbereiden op de toekomst 

Dave heeft zoals vele ondernemers veel vragen en ideeën over zijn onderneming. Op dit moment is hij vooral bezig met de toekomst. Want waar staat Liberty Cars over tien jaar? “Als je wat ouder wordt, moet je nadenken over de toekomst van je onderneming. Wat zijn de verschillende mogelijkheden? Waar moet ik rekening mee houden? Hoe ga ik mijn pensioenvoorziening inrichten?” 

De bedrijfsadviseurs bij HLB Witlox Van den Boomen staan altijd klaar om te helpen en antwoord te geven op al deze vragen. “Ik leg al mijn vragen aan Axel voor, hij luistert goed en haalt hier de prioriteiten tussenuit. Hij geeft aan welke onderdelen we op korte termijn moeten oppakken en welke over een paar maanden. Zo stroomlijnen we samen alle plannen en voorziet hij mij van advies. Ik vind het fijn dat ik met Axel snel kan schakelen. Hij verplaatst zich echt in mijn onderneming en op deze manier kunnen we perfect sparren over de toekomst. Zeker in deze tijd kan een idee van vandaag, morgen niet meer werkbaar zijn. Snel kunnen schakelen is voor mij een vereiste eigenschap van een zakelijke partner.” 

“Alle kennis bevindt zich onder één dak, hierdoor voelt de samenwerking heel prettig en lokaal.”

De gezamenlijke toekomst 

Dankzij de samenwerking met Axel heb ik meer inzicht gekregen in mijn onderneming en ben ik voorbereid op de toekomst. Ik zou HLB Witlox Van den Boomen absoluut aanraden aan ondernemers in mijn omgeving die een overstap willen maken en zoeken naar een fullservice adviseurZoals eerder aangegeven ga ik altijd voor lange termijn relaties en wissel ik niet graag van zakelijke partners. Mijinsteek is om zeker bij HLB Witlox Van den Boomen te blijven tot ik geen accountant of zakelijk advies meer nodig heb.” 

Hoe HLB Witlox Van den Boomen de samenwerking ervaart

Dave is een rasechte ondernemer en hij vindt het prettig om frequent contact te hebben. Dat hoeft niet altijd in een persoonlijk gesprek, maar kan ook even kort telefonisch. Zelf vind ik dit ook prettig. Je leert elkaar beter kennen en ik kan op die manier invulling geven aan zijn behoeftes. Zo ontstaat mijn rol als ‘trusted advisor’. Ik geniet enorm van tevreden klanten die profiteren van onze fullservice dienstverlening. Hier herkennen Dave en ik ons beiden in: tevreden klanten die als ambassadeurs werken voor nieuwe klanten. 

Axel van Schendel

Axel van Schendel

Bedrijfsadvsieurs HLB Witlox Van den Boomen

triangle dark triangle light

Nieuwsgierig wat HLB Witlox Van den Boomen voor jou kan betekenen?

Heb je een vraag voor onze bedrijfsadviseurs? Of wil je net als Liberty Cars een keer sparren over de toekomst van jouw onderneming? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via info@hlb-wvdb.nl. Wij helpen je graag verder!

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar. 

Placeholder banner