Fiscaal nieuws
2 minuten lezen

Simon van den Boomen vertrekt na 32 jaar bij HLB Witlox Van den Boomen

Mr. Simon van den Boomen neemt per 1 januari 2022 afscheid als partner van HLB Witlox Van den Boomen. In navolging van zijn vader en ooms die het kantoor in 1950 oprichtten, was Simon de afgelopen 32 jaar lang één van de motoren van het multidisciplinaire advieskantoor dat onlangs is gefuseerd. Na 70 jaar vertrekt de laatste Van den Boomen bij het kantoor.

Simon van den Boomen: “Dit is voor mij het juiste moment om terug te treden en het stokje over te dragen. Ik kijk met heel veel genoegen terug op de geweldige periode in mijn leven dat ik dit kantoor mee vorm heb mogen geven tot het kantoor dat het vandaag de dag is. Een multidisciplinair advieskantoor waar we elke dag werken aan complexe financiële-, fiscale-, juridische- en notariële vraagstukken van ondernemers. Ik ben er trots op dat ik 32 jaar lang richting heb mogen geven aan het inmiddels ruim 70-jarige kantoor. Als gevolg van de onlangs aangegane fusie tot het huidige HLB Witlox Van den Boomen is er een nog bredere kwalitatieve borging ontstaan waardoor het voor mij een logisch en natuurlijk moment is om terug te treden en het stokje over te dragen. Ik kijk terug op 32 jaar werkplezier, ambitie, hoge pieken en soms ook een enkel dal. Ik kijk vooral terug op de mooie werkrelaties die ik heb opgebouwd met heel veel collega’s, klanten en op de vele ontstane vriendschappen. Er breekt nu een nieuwe tijd voor mij aan. Een tijd waarin ik bepaalde advieswerkzaamheden voor klanten blijf doen maar waarin ik me vooral ga toeleggen op zaken waar ik de afgelopen 32 jaar nooit tijd voor heb gehad. Zowel zakelijk als privé. Iets waar ik erg naar uitkijk en heel veel zin in heb.”

Robért Molenaar, bestuurder van HLB Witlox Van den Boomen: “Wij zijn Simon van den Boomen bijzonder dankbaar voor zijn tomeloze inzet, ondernemerschap en bijdragen aan kantoor. Onder zijn aanvoering kreeg de expansie van ons kantoor vorm. Hij stond aan de basis van onze belastingadviespraktijk die vandaag de dag 100 adviseurs telt en één van de meest toonaangevende pilaren van ons kantoor is. Later was hij de drijvende kracht achter de uitbouw van de strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. In zijn werk was de intensieve samenwerking met accountants vanzelfsprekend. Verder was Simon bij talloze interne en externe projecten de aanjager, inspirator en mentor voor velen van ons. Wij wensen Simon heel veel succes in zijn verdere carrière en hopen dat hij nog lang op flexibele basis verbonden mag zijn met ons kantoor.”

Simon laat een sterke organisatie van ruim 625 specialisten verdeeld over 7 vestigingen in Brabant en Limburg achter die zich continu ontwikkelen om het meest toonaangevende multidisciplinaire advieskantoor in de regio te blijven.

triangle dark triangle light