Informatie nieuws
1 minuut lezen

Nieuwe aandeelhouders en salary partners bij HLB Witlox Van den Boomen

We zijn verheugd en trots dat we vanaf 1 januari 2023 vijf nieuwe partners mogen benoemen. Nicole Steins en Nicole Wolfs treden toe als aandeelhouder bij HLB Witlox Van den Boomen. Marion Denis, Patrick Nagtegaal en Arjen Keijbets als salary partner. Deze benoemingen versterken ons kantoor in de volle breedte. Hiermee geven we ook meer kleuring aan de samenstelling van de partnergroep.

Nieuwe aandeelhouders

Nicole Steins en Nicole Wolfs treden toe als aandeelhouder bij HLB Witlox Van den Boomen. Wij beschouwen deze uitbreiding van ons aandeelhoudersteam als een kwalitatieve versterking van ons kantoor en een uitbreiding op onze specialismen Business Advisory (Nicole Steins) en Legal (Nicole Wolfs).

Aandeelhouders 2023V.l.n.r. Nicole Steins en Nicole Wolfs

Nieuwe salary partners

Marion Denis, Patrick Nagtegaal en Arjen Keijbets treden toe als salary partner. De toetredingen van Marion, Patrick en Arjen sluiten aan bij de ontwikkeling van ons kantoor en de businesslines Audit en Belastingadvies in het bijzonder. Met Marion en Patrick versterken we de audit praktijk, zowel op leiderschap als op de aandachtsgebieden Familiebedrijven (Marion) en Bouw en Vastgoed (Patrick). Met Arjen zetten we nog meer kracht bij de verdere uitbouw van o.a. Family Wealth​.

salary partners 2023-1V.l.n.r. Marion Denis, Patrick Nagtegaal en Arjen Keijbets

triangle dark triangle light