Kennisevent duurzaam ondernemen

'Borg je continuïteit met een duurzame strategie'

Wil jij de volgende stap maken in de duurzaamheid en praktische handvatten voor de implementatie van de CSRD-wetgeving? Kom naar onze gratis kennissessie 'Borg je continuïteit met een duurzame strategie' op donderdag 30 november a.s. en leer:

  waarom het je financieel voordeel oplevert
  welke strategieën je kunt hanteren
  hoe je bedrijfsvastgoed verduurzaamt

Duurzaam ondernemen achtegrond

Kennisevent duurzaam ondernemen | 30-11-'23

Eindhovenseweg 126, Waalre

HLB Witlox Van den Boomen en Green by Blue

'De CSRD maakt duurzaamheid financieel'

Duurzaamheid was voor veel ondernemers ‘nice to have’, maar speelde vaak geen rol in de strategische besluitvorming. Edwin van Haare (HLB Witlox Van den Boomen) en Cora de Schop (Green by Blue) lichten toe waarom dit gaat veranderen.

OFM en OO-3

Wat kenmerkt een goede duurzaamheidsstrategie?

Modeketen OFM. en bouwonderneming Orly & Endevoets gingen beiden op eigen wijze aan de slag met het onderwerp duurzaamheid. In dit onderdeel leggen we hun strategie langs de lat van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).
Klictix logo

Verduurzaming van bedrijfsvastgoed

Bedrijfsvastgoed is een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en vraagt om een eigen duurzaamheidsstrategie. Klictix biedt een uniek inkijkje in (meet)data en geeft inzicht in kansen om jouw organisatie en gebouwen te verduurzamen en CO2 uitstoot te verminderen.

We ontmoeten je graag!

Zie duurzaamheid als een kans en investeer in het verdienmodel van de toekomst. Kom naar onze gratis kennissessie 'Borg je continuïteit met een duurzame strategie'!

Datum: 30 november 2023

Tijd: 15.30 - 19.00u

Locatie: Kantoor HLB Witlox Van den Boomen, Eindhovenseweg 126, Waalre

We ontmoeten je graag op 30 november aanstaande!

Gratis toegang

Meld je direct aan