Informatie nieuws
1 minuut lezen

Benoemingen bij HLB Witlox Van den Boomen

Advies- en accountantskantoor HLB Witlox Van den Boomen start het jaar goed. Per 1 januari werden zes nieuwe partners benoemd.

Hieronder stellen we alle nieuwe partners graag aan je voor:

IMID

Ivo Middelink

Mede door de ruime werkervaring van Ivo Middelink (44) bij EY in de functie van associate partner, is hij van toegevoegde waarde voor de fiscale praktijk van HLB Witlox Van den Boomen. Ivo gaat een belangrijke rol vervullen in de opvolging van zowel Paul de Bie als Simon van den Boomen. Wij beschouwen de benoeming van Ivo als een kwalitatieve versterking van ons kantoor en de fiscale praktijk in het bijzonder. 

PVET

Patrick Vettenburg

Patrick Vettenburg (44) geeft de BTW-praktijk een boost. Daarna
ast zorgt hij voor een verdieping en uitbreiding van de verbinding met strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Wij zijn er trots op dat wij iemand met het specialisme en de statuur van Patrick in fiscaal Nederland aan ons kantoor weten te binden.

SBOO

Sander Boons

Sander Boons (38), Senior Manager Accountancy & Advies is vanuit vestiging Waalre de kartrekker voor de pre-audit service dienstverlening aan onze cliënten, een belangrijke groeimarkt voor het kantoor.

NSTE

Nicole Steins

Nicole Steins (38) zet als Bedrijfsadviseur de nieuwe businessline Business Advisory op, een nieuwe dienstverlening passend in ons fullservice dienstverleningsconcept.

FLAM

Frank Lamers

Frank Lamers (36) geeft als Senior Manager Audit/Externe Accountant verder vorm aan de groei van de auditpraktijk en dan meer specifiek voor de vestiging Schijndel. Tevens speelt Frank een belangrijke kartrekkersrol in de CSRD-propositie van ons kantoor.

 
AWIE


Arne van de Wiel

Arne van de Wiel (38) is als belastingadviseur gespecialiseerd in internationale vennootschapsbelasting en transfer pricing. Hij gaat een actieve bijdrage leveren aan de uitbouw van het internationale team.
Wij feliciteren alle benoemde partners graag van harte met deze mijlpaal in hun carrière!