IT Audit en advies

Je IT-structuur op orde: je organisatie in control.

In onze digitale wereld gaat iedereen ervan uit dat informatie foutloos is en de IT-infrastructuur van je bedrijf dus feilloos op orde en continu beschikbaar is. Maar technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en veiligheidsissues rond bedrijfs- of persoonsgegevens en cybercriminaliteit maken het voor bedrijven moeilijk om in control te blijven. Met een IT-audit helpen we je om knelpunten in IT-systemen in beeld te brengen, inzicht te geven in mogelijke risico’s en verbeterpunten door te voeren. Ook helpen we je jouw IT-systeem zo in te richten dat je met een spreekwoordelijke druk op de knop alle data verkrijgt die je nodig hebt om te kunnen ondernemen. In nauwe samenwerking met onze andere specialisten helpen we je kansen te benutten en méér rendement te halen uit je IT-investeringen. 

Edwin van Haare

Edwin van Haare

Partner - Audit

Strategisch IT-advies én hulp bij IT-audits.

Als koplopers in IT-oplossingen zijn we gespecialiseerd in intelligente data-oplossingen, waaronder process mining.
Innovatie en advies vanuit een multidisciplinaire, fullservice dienstverlening. 
Een IT-audit levert een schat aan informatie op: het brengt risico’s in beeld en levert verbeterpunten en kansen op. 
Complexe materie uitgelegd in heldere taal. 
triangle dark triangle light

Zo helpen we je met alles rondom IT-audit en advies.

Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op, waardoor het voor veel ondernemers niet bij te benen is. Jij focust het liefst op de kern van je business, dus leg je IT-vraagstukken gerust neer bij onze specialisten. 

triangle dark triangle light
IT assurance

IT-audit en assurance.

Je moet als ondernemer kunnen leunen op je IT-systeem. Een realtime en feilloos inzicht in financiële gegevens en processen helpt je sturen op ieder detail. IT-assurance geeft je extra zekerheden: een beoordeling van de IT-structuur en -systemen brengt eventuele risico’s helder in beeld. Met een onafhankelijke toetsing en derdenverklaring tonen we aan dat de interne beheersmaatregelen op orde zijn. Onze IT-specialisten begeleiden je graag. 

Cyber Security

IT advisory services.

IT uitbesteden of zelf uitvoeren en/of onderhouden? Het is een lastige afweging voor ondernemers. Want je wilt zeker weten dat je in control blijft, kunt varen op optimale data-analyses en ook zeker bent van een veilige IT-omgeving. Je wilt natuurlijk niet dat er misbruik kan worden gemaakt van vertrouwelijke informatie. Met onze IT-advisory services helpen we bij het maken van strategische keuzes. Een IT quickscan kan daarbij een goed vertrekpunt zijn. Afhankelijk van de keuze kunnen we je met een breed IT-dienstenpakket van dienst zijn. 

Digitaal klantportaal.

Natuurlijk biedt HLB Witlox van den Boomen je de mogelijkheid om makkelijk online met ons samen te werken. Ontdek hieronder hoe ons digitale klantportaal werkt.
triangle dark triangle light

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar. 

Placeholder banner