shutterstock_1541328260 (1) - 2

true

IT audit en advies

IT Audit en advies is er voor al je IT-vraagstukken.

We helpen jou als ondernemer om je IT onder controle te krijgen en meer rendement uit je IT-investering te halen.  

Een onafhankelijke beoordeling en gedegen advies

Cybercriminaliteit ligt op de loer: wij helpen je jouw bedrijf hierop voor te bereiden en te voorkomen dat anderen jouw data in handen krijgen. 
Een goede afweging in het uitbesteden of zelf uitvoeren van je IT-onderhoud: wij helpen je een doordacht besluit te nemen. 
We brengen je privacybeleid op orde en zorgen ervoor dat je voldoet aan de actuele wetgeving op dit gebied. 
Gespecialiseerde IT-auditors voeren degelijk onderzoek uit en werken samen met onze andere specialisten als nodig. 
triangle dark triangle light

Mijnkapper.today

"Toen ik met eigen ogen zag hoe mijn verschillende softwaresystemen moeiteloos aan elkaar geknoopt kunnen worden, was ik direct om"

IT audit en advies: onze diensten 

Onze IT-auditors en adviseurs hebben dagelijks te maken met uiteenlopende IT-vraagstukken. We helpen je graag verder in jouw IT-uitdaging. 

IT assurance
Security en privacy audits
Data-analyse en innovatie
triangle dark triangle light
IT assurance

IT assurance

In een IT-wereld waarin steeds vaker systemen of services worden uitbesteed, is zekerheid over de beheersing van die systemen of services van groot belang. Onze specialisten adviseren je in diverse trajecten rondom IT assurance. Zo ondersteunen we je bij de voorbereidingen op ISAE3402 of ISAE3000 toetsingen. Ook kunnen we aan de andere kant van de tafel plaatsnemen, door juist de toetsing te verrichten. Dit alles met als doel om jouw klanten zekerheid te verschaffen over het uitbesteden van hun dienst of systeem. Daarnaast kunnen we, in de vorm van een nulmeting, inzicht verschaffen in de huidige stand van de IT-omgeving en daaraan gekoppelde risico’s en kansen in relatie tot de bedrijfsstrategie. 

Cyber Security

Security en privacy audits

In de afgelopen jaren werden de onderwerpen informatiebeveiliging, cyber en privacy steeds belangrijker voor organisaties. Steeds vaker zijn ook MKB-organisaties het slachtoffer van aanvallen en datalekken en dagelijks verschijnen er nieuwe voorbeelden in de media. Onze specialisten helpen je in beeld te brengen op welk niveau de reeds getroffen maatregelen zich bevinden en welke stappen je nog moet zetten om op een acceptabel niveau te komen. Dit onderzoek kan zich focussen op informatiebeveiliging, cyber, privacy (AVG) of een mix hiervan. 

business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph business with social network diagram and two colleagues discussing data in the background

Data-analyse en innovatie

De data-analisten van HLB Witlox Van den Boomen helpen jouw als ondernemer de enorme hoeveelheid gegevens waarover je beschikt, te vertalen naar waardevolle informatie. We helpen we bij het ontsluiten, bewerken en presenteren van de informatiebehoefte. Verschillende applicaties helpen ons de processen te verbeteren. Denk aan dashboarding voor het raadplegen van up-to-date stuurinformatie en aan process mining, om processen te visualiseren en analyseren.  

triangle dark triangle light
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.