Internationaal ondernemen op basis van een gedegen advies.

true

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen op basis van een gedegen advies.

Zijn jouw activiteiten niet beperkt tot Nederland? Dan gaat jouw adviesbehoefte daardoor soms over de landsgrenzen heen.

Internationaal advies bij ieder vraagstuk

Gedegen advies over de manier waarop jouw onderneming nodig heeft
Onderdeel HLB-netwerk, met meer dan 700 gelieerde kantoren.
Krachting internationaal netwerk voor jouw internationale ambities 

Ook voor Engelstalige klanten staan onze specialisten klaar

triangle dark triangle light

Het internationale HLB netwerk

Koppeling aan een goed internationaal netwerk van onafhankelijke advies- en accountantskantoren is van wezenlijk belang. Met een geschiedenis van innovatie en samenwerking is HLB toegewijd om klanten over de grenzen heen te helpen groeien. Met de kracht van 38.000 professionals in 180 landen combineert HLB lokale expertise en wereldwijde capaciteit. De meer dan 1.000 aan HLB gelieerde kantoren zijn lokaal gevestigd en hebben diepe wortels in hun lokale gemeenschappen en zijn nauw verbonden met professionals van over de hele wereld. Met de kracht van dit netwerk maken we jouw internationale ambities dus zeker waar.

Onze internationale diensten

Ons specialisten team voorzien je in jouw adviesbehoefte en helpen je op weg met uiteenlopende  internationale vraagstukken.

Belastingadvies België-Nederland

Internationale werknemersmobiliteit

triangle dark triangle light
shutterstock_1389400187

Belastingadvies België-Nederland

Emigreren en ondernemen in België lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. België ligt immers dicht bij Nederland en men spreekt onze taal. Vergeet echter niet dat je, hoe dichtbij ook, in een ander land, met andere gewoonten, wetten en regels aan de slag gaat. Emigreren en ondernemen in België vergt specifieke kennis van zaken. De complexiteit van wetgeving in België en de hoeveelheid regels en wettelijke verplichtingen kunnen ertoe leiden dat je bepaalde zaken over het hoofd ziet. De combinatie van Nederlandse en Belgische wetgeving kent valkuilen maar biedt ook kansen.

shutterstock_1945800544

Internationale werknemersmobiliteit

Indien jouw werknemers grensoverschrijdend werkzaam zijn of uitgezonden worden naar het buitenland, kan dit ingrijpende fiscale en financiële gevolgen hebben voor zowel werkgever als werknemer. Vaak zijn werknemers  tegenwoordig afkomstig uit het buitenland. Het moet hierbij duidelijk zijn waar de werknemer belasting betaalt en sociaal verzekerd is en welke verplichtingen daarbij voor de werkgever gelden. Denk hierbij ook aan werk- en verblijfsvergunningen en diverse regelingen. 

triangle dark triangle light
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.