Financiële planning: zorg voor een zorgeloze oude dag.

Besteed ook aandacht aan je persoonlijke financiële planning.

Als ondernemer werk je hard in en aan je bedrijf. Helaas zien we in de praktijk dat de persoonlijke financiële planning daardoor niet altijd de aandacht krijgt die het verlangt. Terwijl je als natuurlijk ook voorzieningen voor je oude dag moet treffen. En je maatregelen moet nemen om de impact van bijvoorbeeld ziekte op te vangen. Daarnaast wil je je naasten beschermen tegen financiële zorgen. Wij begrijpen met welke uitdagingen jij als ondernemer te maken hebt en wat er speelt in een familiebedrijf. Onze estate planners gaan na wat je persoonlijke wensen zijn, om vervolgens vanuit een breed, multidisciplinair perspectief alle privé-aspecten zorgvuldig onder de loep te nemen. We trekken aan de bel waar nodig en zorgen dat alles goed wordt geregeld. Dat slaapt daarna een stuk geruster.

Florien Huijgens - 1120px x 1210px

Florien Huijgens

Estate planner / belastingadviseur

Strategisch advies én hulp bij al je vragen in privé.

Estate planners, fiscalisten en ook notarissen en advocaten onder één dak door de strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen.

Een multidisciplinaire dienstverlening waardoor je als ondernemer ook in privé optimaal wordt begeleid.

 

Houvast in een tijd waarin (fiscale) veranderingen elkaar snel opvolgen.

Oog voor zowel de zakelijke belangen als jouw persoonlijke ambities.
triangle dark triangle light
triangle dark triangle light

Wij helpen je.

Ondernemers hechten aan continuïteit en het beschermen van (familie)vermogen. En willen dat vermogen graag ‘fiscaal vriendelijk’ overdragen aan de volgende generatie. Met een multidisciplinair en zeer compleet adviesteam helpen we je daarbij.

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar. 

Stel je vraag. Welke dan ook.