Softwarepakket selectie voor BI dashboards

triangle dark triangle light

Implementatie en koppeling softwarepakketten

De business innovation specialisten van HLB Witlox Van den Boomen adviseren jou over de keuze van het juiste softwarepakket en verzorgen de implementatie ervan. Werkt jouw bedrijf reeds met bepaalde software, dan realiseren we de nodige softwarekoppelingen. Door software te integreren in één systeem, worden processen nog efficiënter ingericht. Dat levert tijdwinst op en verbindt data bovendien met elkaar. Zodat jij middels een customized dashboard optimaal inzicht krijgt in alle informatie en we tijdig trends of afwijkingen signaleren.

Exact Online

Exact Online is een van de meestgebruikte zakelijke softwareprogramma’s en is bij uitstek interessant voor mkb-ondernemers. Het programma integreert jouw boekhouding en CRM-systeem en biedt daarnaast tal van andere mogelijkheden, zoals projectmanagement en voorraadbeheer. HLB Witlox Van den Boomen specialist in Exact Online; we werden zelfs bekroond tot winnaar van de Exact Cloud Award in de categorie ‘samenwerking’.

AFAS

AFAS is ERP-software waarmee jij bedrijfsprocessen en administratieve processen kunt automatiseren: financiële en fiscale informatie, CRM, ordermanagement, planning, HR en payroll. Het geeft op ieder moment inzicht en helpt jou bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, te sturen op inkoop, meer inzicht te krijgen in klantrelaties en jouw rendement te verbeteren. Onze IT-specialisten en data-analisten zijn gespecialiseerd in AFAS. We laten je graag kennismaken met alle toepassingen en adviseren jou over de implementatie binnen jouw organisatie.

Loket.nl

Loket.nl is een zeer compleet en gebruiksvriendelijk softwarepakket voor salarisadministratie en HR-zaken. De online applicatie zorgt ervoor dat salarissen in enkele seconden foutloos worden verwerkt. HLB Witlox Van den Boomen is specialist in dit veelgekozen softwarepakket. We laten je graag zien hoe Loket.nl werkt en wat de mogelijkheden zijn. We zorgen voor een vlekkeloze implementatie in jouw bedrijf en een eventuele integratie met andere softwarepakketten.

triangle dark triangle light