shutterstock_1936519015 2

true

Data-analyse en innovatie

Met data-analyse en innovatie creëeren we samen nieuwe kansen.

Onze intelligente data-oplossingen vertellen het verhaal achter je financiële resultaten en helpen je jouw prestaties en business te verbeteren. 

Multidisciplinair en datagedreven: dit is hoe we werken.

Gedegen advies over de manier waarop jouw data begrijpelijk en waardevol worden. 
Gespecialiseerde IT-consultants en data-analisten werken nauw samen met onze specialisten uit de business. 
Innovatieve werkwijze met data-toepassingen die volledig aan uw behoefte voldoen.
Met vergaande inzichten bouwen we samen met jou aan een blijvende voorsprong op je concurrentie. 
triangle dark triangle light

Mijnkapper.today

"Met de hulp van HLB Witlox Van den Boomen kreeg ik een helder inzicht in data."

Onze diensten in data en innovatie

Ons business innovation team helpen jou de enorme hoeveelheid gegevens waarover je beschikt, te vertalen naar waardevolle informatie. 

triangle dark triangle light
Business (customized) dashboard

Business (customized) dashboard 

De hoeveelheid data neemt exponentieel toe. Nieuwe technologieën maken het mogelijk die data zodanig in te zetten dat je als ondernemer optimaal inzicht hebt in je organisatie, zodat je direct kunt bijsturen en processen continu kunt optimaliseren. Besteed je kostbare tijd dus niet langer aan het in kaart brengen van cijfers. HLB Witlox Van den Boomen helpt je met data-analyse; onze IT-specialisten en data-analisten ontwikkelen customized dashboards voor jou.

Overige maatregelen-2

Softwarepakket selectie 

Aan de selectie van een softwarepakket gaat een zorgvuldige voorbereiding vooraf. Jouw doelen zijn daarbij het uitgangspunt, om vast te stellen welke informatie en functionaliteiten nodig zijn. Onze ervaren business innovation consultants adviseren en begeleiden je bij de keuze voor een software-oplossing op maat. Als specialist bieden we je vele software-oplossingen. AFAS, Exact Online en Loket.nl zijn de meest toegepaste software, en uiteraard zijn er meer mogelijkheden. 

Business innovation advies

Consultancy 

Onze business innovation consultants helpen jou als ondernemer bij het verbeteren van je prestaties en business. Dat begint met een inventarisatie van je doelen en het formuleren van concrete vraagstukken: welke informatie is nodig om deze doelen te realiseren? Daartoe brengen we bedrijfs- en financiële processen in kaart en ontsluiten we data, om deze vervolgens te vertalen naar bruikbare en begrijpelijke informatie. Het levert nieuwe inzichten op, waarmee jij als ondernemer aan de slag kunt, ondersteund door onze specialisten. 

triangle dark triangle light
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.