Met de juiste data weet je als ondernemer waar je op moet sturen.

Onze data-gedreven aanpak helpt jou richting te geven aan de koers van jouw organisatie. Onze data- en innovatie experts verzamelen en analyseren data uit jouw bedrijf en helpen jou op basis hiervan de juiste keuzes te maken. Zo heb je altijd accurate stuurinformatie in handen en kun je de juiste prioriteiten stellen. En dat maakt toekomstbestendig ondernemen een stuk eenvoudiger.

Arthur Schins  HLB Witlox Van den Boomen

Arthur Schins

Manager Business Innovation

Multidisciplinair en datagedreven: dit is hoe we werken.

Gedegen advies over de manier waarop jouw data begrijpelijk en waardevol worden. 
Gespecialiseerde IT-consultants en data-analisten werken nauw samen met onze specialisten uit de business. 
Innovatieve werkwijze met data-toepassingen die volledig aan uw behoefte voldoen.
Met vergaande inzichten bouwen we samen met jou aan een blijvende voorsprong op je concurrentie. 
triangle dark triangle light

Zo helpen we je op het gebied van data en innovatie.

Onze experts op het gebied van business innovation helpen jou de enorme hoeveelheid gegevens waarover je beschikt, te vertalen naar waardevolle informatie. 

triangle dark triangle light
Business customized dashboard | HLB Witlox Van den Boomen

Business (customized) dashboard.

De hoeveelheid data neemt exponentieel toe. Nieuwe technologieën maken het mogelijk die data zodanig in te zetten dat je als ondernemer optimaal inzicht hebt in je organisatie, zodat je direct kunt bijsturen en processen continu kunt optimaliseren. Besteed je kostbare tijd dus niet langer aan het in kaart brengen van cijfers. HLB Witlox Van den Boomen helpt je met data-analyse; onze IT-specialisten en data-analisten ontwikkelen customized dashboards voor jou.

Software pakket selectie | HLB Witlox Van den Boomen

Softwarepakket selectie.

Aan de selectie van een softwarepakket gaat een zorgvuldige voorbereiding vooraf. Jouw doelen zijn daarbij het uitgangspunt, om vast te stellen welke informatie en functionaliteiten nodig zijn. Onze ervaren business innovation consultants adviseren en begeleiden je bij de keuze voor een software-oplossing op maat. Als specialist bieden we je vele software-oplossingen. AFAS, Exact Online en Loket.nl zijn de meest toegepaste software, en uiteraard zijn er meer mogelijkheden. 

Consultancy | HLB Witlox Van den Boomen

Consultancy.

Onze business innovation consultants helpen jou als ondernemer bij het verbeteren van je prestaties en business. Dat begint met een inventarisatie van je doelen en het formuleren van concrete vraagstukken: welke informatie is nodig om deze doelen te realiseren? Daartoe brengen we bedrijfs- en financiële processen in kaart en ontsluiten we data, om deze vervolgens te vertalen naar bruikbare en begrijpelijke informatie. Het levert nieuwe inzichten op, waarmee jij als ondernemer aan de slag kunt, ondersteund door onze specialisten. 

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar. 

Placeholder banner