Bedrijfsovername: samen voor het beste resultaat.

Een succesvolle bedrijfsovername vraagt om een doordacht plan van aanpak.

Ga je een bedrijf kopen of verkopen? Bij een bedrijfsovername spelen er vele belangen. Je wilt de beste deal, aan welke kant van de tafel je ook zit. En voor welke financiering kies je als je een bedrijf gaat overnemen? Ons Corporate Finance team wijst je de weg. Zodat je achteraf terug kunt kijken op een succesvolle bedrijfsovername.

Michel Pols - Corporate Finance specialist HLB Witlox Van den Boomen

Michel Pols

Expert Corporate Finance

De juiste keuze bij bedrijfsovername.

Gespecialiseerd in financiering bij bedrijfsovernames: onze financieringsspecialisten staan je bij.
Overname binnen de familie? Onze corporate finance specialisten staan voor je klaar.
Of je nu een bedrijf gaat kopen of verkopen, we begeleiden je van A tot Z. Met alle aandacht die nodig is.
Met het juiste gevoel voor verhoudingen en belangen gaan we samen met jou voor de beste deal.
triangle dark triangle light

De juiste financiering voor jouw bedrijfsovername.

Bij de financiering van een bedrijfsovername komt veel kijken. We helpen je op weg met een stappenplan dat je helpt de verschillende hordes te nemen. We kijken naar de diverse financieringsmogelijkheden, zoals een banklening, een microkrediet, investeerders en bijvoorbeeld crowdfunding. Misschien heb je eigen vermogen dat je wilt inzetten bij de bedrijfsovername, of moet je het juist zonder eigen vermogen stellen. In alle gevallen kijken we naar wat de beste optie is in jouw situatie.

Bij sommige vormen van financiering van een bedrijfsovername is er sprake van een langdurige financiële relatie met de verkopende partij. Bijvoorbeeld om een vervroegde of versnelde overname mogelijk te maken waar jullie als koper én verkoper allebei baat bij hebben. Deze langdurige financiële relatie vraagt om een goede vastlegging, zodat bijvoorbeeld leeftijd of emotionele betrokkenheid geen moeilijkheden kunnen veroorzaken in de toekomst. Is dit op jouw situatie van toepassing? Ook dan helpen we je graag. We adviseren je over de te bewandelen route, nemen alle juridische en financiële aspecten zorgvuldig met je door en bereiden je voor op een succesvolle bedrijfsovername, ook voor de lange termijn.

HLB Witlox Van den Boomen - kantoor Waalre - eindhoven

Vrijblijvend advies?

Heb of krijg je binnenkort te maken met een bedrijfsovername? We helpen je graag verder. Zoek een vestiging in de buurt en neem vrijblijvend contact met ons op.

triangle dark triangle light

Meer hulp nodig in corporate finance?

Op al deze gebieden helpen we je graag. Ontdek wat we voor je kunnen betekenen en neem vrijblijvend contact op als je meer informatie wilt.

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.

Stel je vraag. Welke dan ook.