Begeleiding bij aankoop bedrijf

De aankoop van een bedrijf stap voor stap begeleid 

Wat jouw motieven ook zijn voor de aankoop van een onderneming, een bedrijfsovername is een complex traject. Het vergt in alle opzichten veel van jou als ondernemer. De overname-adviseurs van HLB Witlox Van den Boomen begeleiden je in het hele overnameproces. Waarbij we in geval van aankoop uiteraard uitsluitend bemiddelen voor ju als koper. 

Thuis in mkb 

Onze overname-adviseurs zijn thuis in het mkb/mkb+. We begeleiden en bemiddelen bij overnametransacties tussen gemiddeld € 1 en 25 miljoen. Op pragmatische wijze stellen we een stappenplan op, geheel afgestemd op uw situatie, jouw wensen, uw doelstelling. We toetsen de financiële haalbaarheid en brengen zorgvuldig de risico’s en grenzen in kaart: financieel, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch (we voeren geen marktonderzoek uit). 

De beste deal 

Is er aanleiding tot een negatief advies, dan brengen we dat uit. Jouw belangen staan altijd voorop! Bij een positief oordeel onderhandelen onze overname-adviseurs – met realiteitszin, maar op het scherpst van de snede – over de koopsom en de voorwaarden. Met als einddoel: het sluiten van de beste deal en een solide koopovereenkoms