kaart hlb wvdb zoom_witruimte

Onze organisatie.

HLB Witlox Van den Boomen. Een naam die net zo groot is als onze missie: ondernemers vol vertrouwen laten ondernemen. Van middelgroot tot groot en van nationaal tot internationaal. In samen schuilt onze grootste kracht. Daarom is ons advieskantoor multidisciplinair; we werken met meer dan 600 accountants, adviseurs, fiscalisten én juristen samen vanuit 6 kantoren in Zuid-Nederland.

Met onze slagkracht en onze voorsprong in data-science en digitalisering kunnen we scherper en dieper analyseren en elke ondernemer beter adviseren. Zo komen we samen met adviezen die impact maken. Op bedrijven en op onze economie en maatschappij. 

Ontdek onze vestigingen

Waarom we doen wat we doen.

triangle light
Bestuursverslag 2022 | Onze missie | HLB WVDB

Onze missie.

Het is onze missie om ondernemers vol vertrouwen en toekomstgericht te laten ondernemen. Waarbij we oog hebben voor zowel je onderneming als jou als ondernemer.

triangle light
Bestuursverslag 2022 | Onze belofte | HLB WVDB

Onze belofte.

Om dit waar te maken, bieden we je inspiratie, vertrouwen en versterking aan jou als ambitieuze ondernemer en jouw onderneming. Dat doen we met gemotiveerde medewerkers die goed in hun vel zitten.

triangle light
Bestuursverslag 2022 | Onze dienstverlening | HLB WVDB

Onze dienstverlening.

Bij ons kun je terecht voor impactvolle multidisciplinaire dienstverlening die zich kenmerkt door hoogwaardige kennis en een data-gedreven aanpak.

triangle dark triangle light
Bestuursverslag 2022 | Onze kernwaarden | HLB WVDB

Onze kernwaarden.

Onze kernwaarden zeggen in een paar woorden waar HLB Witlox Van den Boomen zich in onderscheidt. Maar belangrijker dan die woorden is natuurlijk hoe we met die kernwaarden omgaan. Het gaat erom dat we ernaar handelen. Dat wij én onze klanten zeggen ‘inderdaad, dat is nu echt HLB Witlox Van den Boomen.’. 

De ankerwaarden ambitieus en betrouwbaar  behoren tot de kern van onze organisatie. De eigenwaarde samen is de meest karakteristieke waarde van onze organisatie. De aspiratiewaarden inspirerend en sterk zijn de waarden waar wij als organisatie verder op willen ontwikkelen. 

triangle dark triangle light
Bestuursverslag 2022 | Samenwerking VDB | HLB WVDB

Strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen.

Dankzij strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen hebben wij alle specialismen onder één dak. We werken samen volgens één denkwijze en gezamenlijke aanpak voor al jouw adviesbehoeftes. Bij VDB Advocaten Notarissen krijg je één vast aanspreekpunt, werken specialisten op alle rechtsgebieden, krijg je hoogwaardig juridisch en notarieel advies en ben je verzekerd van een multidisciplinaire oplossing.

Bestuursverslag 2022 | Relatie met beroepsorganisaties | HLB WVDB

Relatie met beroepsorganisaties.

Noblesse oblige. Als kantoor van formaat en gewicht rekenen wij het tot onze verantwoordelijkheid om onze bijdrage te leveren aan de beroeps- en praktijkontwikkeling binnen de sector. Vanzelfsprekend zijn we actief aangesloten bij beroepsorganisaties als NBA, SRA, NOB en RB en nemen we zitting in besturen en commissies. Daarnaast vinden we het essentieel om ons geluid te laten horen op hogescholen en universiteiten, om jonge mensen te enthousiasmeren voor ons vak en ons kantoor. Meer en meer worden we ook gevraagd presentaties en lezingen te verzorgen en vakartikelen te schrijven, waarin we onze kennis en visie delen met de sector en met ondernemersland.

Bestuursverslag 2022 | Internationale expertise

Internationale expertise.

HLB Witlox Van den Boomen brengt ondernemers verder. Ook ondernemers die buiten ons land opereren. Onze organisatie maakt deel uit van het internationale HLB-netwerk van onafhankelijke advies- en accountantskantoren. Binnen dit krachtige netwerk werken meer dan 38.000 professionals in zo’n 160 landen samen om bedrijven met internationale ambities te helpen buiten onze grenzen te groeien.