Vermogensstructurering door Private Client Services: onafhankelijk advies.

Financiële vermogensstructurering zorgt voor overzicht en inzicht. Het maakt duidelijk of en hoe je plannen, wensen en doelstellingen kunt realiseren en of je optimaal gebruikmaakt van fiscale faciliteiten. Als bedrijfsoverdracht binnen de familie speelt, wil je je daar tijdig op voorbereiden én weten of je later daadwerkelijk kunt doen wat je graag wilt doen. Wij helpen je graag bij alle vraagstukken rond vermogen en fiscaliteit, zoals excessief lenen, de aankoop of verkoop van vastgoed, schenken en tal van meer onderwerpen op het snijvlak van bedrijf en privé. Als onafhankelijke partij hebben wij alle expertise in huis die nodig is om je als ondernemer te begeleiden en alles goed te regelen.

‘Ook privé optimaal advies over fiscaliteit'

Als ondernemer wil je ook privé optimaal geadviseerd worden. Zoals je zakelijk advies en praktische ondersteuning krijgt van ons multidisciplinaire team, zo begeleiden we je ook graag in privé. Op basis van je privésituatie, wensen en mogelijkheden stellen onze specialisten een financiële planning op en adviseren we je over financiële vermogensstructurering. Daar komen uiteraard ook fiscale vraagstukken bij kijken. Zeker als het gaat om een bedrijfsoverdracht binnen de familie of wanneer je geld leent bij je eigen bv. We ontzorgen je graag en bieden je met een betrouwbaar advies houvast in een tijd waarin (fiscale) veranderingen elkaar snel opvolgen. 

Roel Oosterveen_800x800_full-color-1

Roel Oosterveen

Belastingadviseur

Strategisch advies én praktische hulp bij financiële vermogensstructurering.

We hebben oog voor zakelijke belangen, maar zeker ook voor jouw privésituatie en persoonlijke wensen. 

Zorgvuldige begeleiding door een onafhankelijke partij die op de hoogte is van actuele fiscale wet- en regelgeving: dat geeft rust, nu en in de toekomst.

Ervaren belastingadviseurs bieden dankzij nauwe samenwerking met ons multidisciplinaire team een full-service dienstverlening

Fiscale regelingen kunnen je financieel voordeel opleveren. Wij zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van deze mogelijkheden en zo min mogelijk belasting betaalt.

Zo helpen we je met fiscale vraagstukken in relatie tot privé.

Als ondernemer heb je zowel zakelijk als privé behoorlijk wat belastingvraagstukken te verwerken. Ons team van belastingspecialisten adviseert je over en ondersteunt je bij alle fiscale vraagstukken.

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar. 

Vragen