Controle of beoordeling jaarrekening

triangle dark triangle light

Jaarrekening

Onze dienstverlening is gericht op de controle van jouw jaarrekening, een belangrijke pijler onder het vertrouwen van de omgeving in jouw onderneming. Een nauwkeurige controle en gedegen cijfers zijn onmisbaar voor het succes van jouw onderneming.

Dit is niet alleen van belang voor de jaarrekening van jouw onderneming maar ook voor de managementinformatie die jij bevestigt in jouw handelwijze of die jou stimuleren tot bijsturing. Als onderdeel van onze dienstverlening adviseren wij jou graag bij het optimaliseren van de beheersing van de financiële processen, de inrichting van jouw informatiesystemen en het op maat ontwerpen van de managementcontrols; alles gericht op betrouwbare informatievoorziening intern en extern.

Eén multidisciplinair aanspreekpunt

De jaarrekening van jouw onderneming wordt steeds belangrijker als document waarop, voor jouw onderneming, belangrijke besluiten worden gebaseerd door belanghebbenden zoals leveranciers, klanten, banken en personeel. De omgeving kijkt steeds kritischer naar de jaarrekening. De accountants van HLB Witlox Van den Boomen ondersteunt jou ook graag bij het opstellen van jouw jaarrekening. In onze aanpak krijg je te maken met één contactpersoon die jouw organisatie en de branche waarin jij actief bent, goed kent. Iemand die bereid is met jou mee te werken en met jou mee te denken gericht op een jaarrekening die niet alleen voldoet aan alle eisen maar bovenal een goed beeld geeft van jouw onderneming. Toegevoegde waarde leveren aan jou en jouw onderneming. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Via onze pre-audit en accounting support kunnen we ook jouw administratieve organisatie (AO) en interne beheersingsmaatregelen (IB) in kaart brengen en advies geven met betrekking tot externe verslaggeving.

Jouw voordeel

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, waardoor wij in staat zijn om onze deskundigheid tijdens dit proces over te dragen op jouw eigen mensen, waardoor jij op zowel korte als lange termijn aanzienlijke besparingen kan realiseren op het budget van de controlerend accountant, die jou dan niet langer zal confronteren met onaangename budgetoverschrijdingen uit hoofde van meerwerk.