Accountancy en advies

triangle dark triangle light

Het verzorgen van jouw administratie, het samenstellen van jouw jaarcijfers en het opmaken van jouw belastingaangiften: de accountants van HLB Witlox Van den Boomen verzorgen het conform de actuele wettelijke eisen. Je ontvangt vanzelfsprekend een uitgebreide jaarrekening met toelichting. Om aan de deponeringsplicht bij de Kamer van Koophandel te voldoen, kunnen wij jouw jaarrekening middels SBR (Standaard Bedrijfs Rapportages) voor jou aanleveren. De accountants van HLB Witlox Van den Boomen gaan echter een stap verder.

Ook tussentijds bekijken we jouw cijfers

Jouw accountant werkt ‘achter de schermen’ van ons kantoor intensief samen met onze adviseurs en fiscalisten, om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Niet alleen bij het samenstellen van de jaarrekening, maar ook tussentijds bekijken we samen met jou de cijfers. Financiële beheersing van jouw onderneming is immers essentieel. Actuele cijfers helpen je om waar nodig bij te sturen en weloverwogen beslissingen voor de toekomst te nemen. Als jouw financiële sparringpartner helpen we je kansen te benutten en geven je advies, gericht op de doelstellingen die je hebt geformuleerd. 

Internationaal 

We werken actief samen in Nederland, maar doen dat ook wereldwijd. Het internationale HLB-netwerk omvat 968 kantoren in meer dan 159 landen. Als lokaal gewortelde adviseurs, accountants en fiscalisten weten we wat er speelt. Regionaal, landelijk én internationaal. Daar heeft jouw onderneming veel profijt van.