HLB Witlox Van den Boomen

true

HLB Witlox Van den Boomen

Samen gaan we ervoor!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Zo kunnen onze gedreven medewerkers zich groots ontwikkelen en onze ambitieuze opdrachtgevers groots ondernemen. Welkom bij HLB Witlox Van den Boomen, jouw adviseur en accountant.

Zullen we samenwerken?

Jij bent als ondernemer slagvaardig, vernieuwend en hebt een flinke dosis lef. En wij ook, dat zit in ons DNA. En dat zie je natuurlijk niet vaak bij ons soort kantoren. Zo lopen we in onze branche voorop met innovatieve, digitale dienstverlening. Met die drive matchen we goed met familiebedrijven en ambitieuze ondernemingen. Jij bent bij ons geen nummer, wij zijn jouw zakelijke vriend.

Lees meer

triangle dark triangle light
Zorg voor een goede basis.

Training en opleiding Vertrouwenspersoon.

De schandalen over grensoverschrijdend gedrag liegen er niet om: er speelt veel, ook op de werkvloer. Het aanstellen van een of meerdere vertrouwenspersonen is dan ook eerder noodzaak dan luxe. Heb jij al een Vertrouwenspersoon in jouw organisatie? Of denk je erover deze aan te stellen? Met onze basistraining of opleiding Vertrouwenspersoon is hij of zij optimaal voorbereid op deze belangrijke rol.

triangle dark triangle light
Martin Suijker
HLB Witlox Van den Boomen helpt ons altijd bij het zetten van de juiste stappen.
Martin Suijker
Algemeen Directeur Van Raak Groep
Lees het klantverhaal
Jasper Delisse (1)
HLB Witlox Van den Boomen denkt met ons mee om onze groeiambities waar te maken.
Jasper Delisse
Eigenaar We R Asia
Lees het klantverhaal
Placeholder banner

Stel je vraag.
Welke dan ook.

Zit je met een ondernemersvraag? Heb je een specifieke opdracht of wil je gewoon even sparren? Wij staan voor je klaar.